Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă metodă de tâlhărie dă bătăi de cap șoferilor care circulă noaptea. A fost aplicată și la Alba Iulia. Ouă crude, aruncate pe parbrizul mașinii

Publicat

parbriz_oua_73860400 Dacă șoferii erau tâlhăriți după ce opreau să ajute un om rămas fără benzină, acum, hoţii au o nouă metodă, care se folosește în special seara, când vizibilitatea este mai scăzută. Situaţia a fost mediatizată pe reţelele de socializare. Şoferii sunt avertizaţi să nu oprească și să nu acționeze ștergătoarele mașinii, dacă „se trezesc” cu ouă crude aruncate pe parbriz. O tânără din Alba Iulia sune că și ea era să fie victima unei astfel de tâlhării chiar în cartierul „Lumea Nouă” din oraș. Acesta susține că a avut noroc că nu a pornit ștergătoarele și nu a oprit mașina.

„Dacă conduceţi noaptea şi vi se aruncă ouă crude pe parbriz în nici un caz să nu acţionaţi ștergătoarele şi să nu stropiţi parbrizul cu lichid de parbriz. Ouăle amestecate cu apă vor crea un strat opac pe parbriz şi nu veţi mai vedea nimic, chiar şi folosind ştergătoarele. Atunci veţi fi obligat să vă opriţi şi cu mare probabilitate veţi fi victima unei tâlhării.

Lăsaţi ouăle să curgă pe parbriz fără să încercaţi să-l curăţaţi cu ştergătoarele şi lichid de parbriz. Continuaţi să mergeţi cu maşina cât mai departe posibil de locul incidentului. Opriţi-vă numai atunci când aţi ajuns într-un loc sigur. Aruncarea cu ouă în parbrizul maşinilor care circulă noaptea este ultima găselniţă folosită de tâlhari. Acest stil a fost importat din Orient.

P.S.: Pe podurile de peste autostradă, noaptea, stă un şmecher cu o piuliţă legată cu fir, pe care o coboară la înălţimea parbrizului tău, care la impact ţi se sparge. Involuntar, opreşti în braţele celorlalţi şmecheri”, se arată într-un mesaj pe reţeaua de socializare.

Această metodă a fost aplicată și de tâlharii din Alba Iulia, potrivit unei tinere care s-a lovit de această problemă.

„Nenorociții! Era să o pățesc și eu în Alba Iulia, zona țigănime! Oul aruncat pe mașina m-a speriat, a apărut din senin. Inspirația mea -> să nu opresc”spune tânăra.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax