Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă minivacanţă pentru bugetari. CINCI ZILE LIBERE de Sfânta Maria. Decizie a Guvernului

Publicat

zile libere

Românii vor avea o nouă minivacanţă în acest an, de Sfânta Maria. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că bugetarii vor avea trei zile libere la jumătatea lunii august.

Miercuri, 15 august, când este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă prin lege. Bugetarii vor mai primi încă două zile libere: pe 16 și 17 august, adică joi şi vineri. Acestea vor fi urmate de zilele libere din weekend: 18 și 19 august, astfel că bugetarii se vor bucura de o minivacanță de 5 zile libere.

”Avem astăzi o veste bună şi pentru angajaţii din sectorul public. Vor avea o mică vacanţă în a doua parte a lunii august, pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca şi 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare, pentru a le oferi românilor câteva zile de odihnă. Vor face excepţie locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, precum şi magistraţii şi personalul din instanţele judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termene în 16 şi 17 august”, a anunţat Viorica Dăncilă.

În acest an, următoarele zile libere vor fi: 30 noiembrie – Sfântul Andrei 1 Decembrie – Ziua Naționala a României 25 și 26 decembrie – Crăciunul.

sursa: digi24.ro

Citește și MESAJE de Sfânta Maria 2018. Felicitări și urări pentru prieteni, familie şi cunoscuţi, de ziua numelui

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax