Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă modificare la aplicația WhatsApp. Utilizatorii vor putea vizualiza postările la fel ca pe Facebook sau Twitter

Publicat

whatsapp, modele de telefon fara whatsapp whatsapp nu va mai functiona pe unele modele

Noi funcții vor fi disponibile pentru utilizatorii aplicației Whatsapp. Meta a anunțat lansarea serviciului Channels (Canale) pe platforma sa de mesagerie WhatsApp. Acest nou produs permite utilizatorilor să vadă postările, asemănătoare cu experiența oferită de Facebook sau Twitter.

Channels este în prezent disponibil în 150 de ţări, conform unui comunicat al Meta, însă, potrivit mai multor utilizatori WhatsApp din Statele Unite, se pare că această funcţie nu este încă accesibilă în ţara de origine a Meta, conform informațiilor furnizate de AFP.

În regiunile în care acest produs a fost lansat, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a urmări un cont care oferă un canal şi de a vedea astfel mesajele postate pe acesta într-o secţiune separată de comunicările obişnuite de pe platformă.

Utilizatorii pot reacţiona la mesaje prin comentarii sau emoticoane

Ca şi în alte reţele precum X sau Facebook, utilizatorii pot reacţiona la aceste mesaje prin comentarii sau emoticoane.

Channels aminteşte de o funcţie deja disponibilă pe o altă reţea de mesagerie, Telegram, notează AFP.

Meta a subliniat confidenţialitatea Channels, niciun utilizator WhatsApp neavând posibilitatea de a şti ce canale urmăreşte un alt cont.

Platforma permite, de asemenea, administratorilor unui canal să refuze, fără justificare, ca un utilizator să urmărească conţinutul produs de acesta.

Crearea unui canal este, deocamdată, limitată la anumiţi utilizatori, însă Meta intenţionează să ofere această posibilitate pentru toate conturile „în lunile următoare”.

Meta caută în mod constant să ofere noi funcţii pe platformele sale existente sau chiar noi reţele, precum Threads, concurentul lui X lansat la începutul lunii iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax