Connect with us
Publicitate

Tech

O nouă opțiune, bazată pe tehnologia de recunoaştere facială, lansată de facebook. Cum funcționează

Publicat

facebook

Facebook a lansat o nouă opțiune, bazată pe tehnologia de recunoaştere facială, pentru a-i anunţa pe utilizatori atunci când fotografii sau videoclipuri în care aceștia apar sunt încărcate de alte persoane.

Anunțul Facebook se referă la extinderea sistemului de identificare a fotografiilor, care va avertiza utilizatorii ori de câte ori o fotografie în care apar este încărcată pe platformă.

Când cineva publică o imagine în care Facebook recunoaște fața unui utilizator acesta va primi o alertă și o opțiune de a se eticheta în ea, dacă dorește.

Dacă nu apare în fotografie, utilizatorul poate anunța Facebook și, în același timp, are și opțiuni pentru a raporta imaginea.

„Tehnologia noastră analizează pixelii din fotografiile în care sunteți deja etichetați și generează un șir de numere pe care le numim un șablon. Atunci când fotografiile și videoclipurile sunt încărcate în sistemele noastre, comparăm aceste imagini cu șablonul.

Puteți controla dacă Facebook vă poate recunoaște în fotografii și videoclipuri. În curând, veți începe să vedeți un buton de pornire / oprire în setările pentru tehnologia de recunoaștere a feței. Am creat acest buton deoarece oamenii ne-au arătat că preferă să aibă sub control fiecare caracteristică. Pentru a afla mai multe despre toate aceste caracteristici, puteți accesa Centrul de ajutor sau setările contului”, se arată în anunțul Facebook.

Noul instrument nu va fi lansat în Uniunea Europeană și în Canada, unde Facebook nu oferă servicii de recunoaștere facială, mai spune compania.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax