Connect with us
Publicitate

POLITICA

O nouă organizaţie TNL a fost creată la Lunca Mureşului. A fost desemnată componenţa biroului permanent cu mandat pe doi ani

Publicat

O nouă organizație TNL în județul Alba s-a constituit vineri, la Lunca Mureșului, la a cărei Adunare Generală au participat circa 30 de liberali din localitate. În urma votului, pentru funcția de președinte a fost ales Valentin Păcurar şi vicepreședinte a fost desemnat Andrei Konya.

Membrii în cadrul BP TNL Lunca Mureșului, care va avea un mandat de doi ani, sunt fi Zoltan Vasile, Georgiu Gheorge şi Leonard Bârlădean, iar ca membri supleanți vor activa Antonie Cristian şi Noemi Szekely.

La eveniment au participat lideri locali ai PNL şi TNL, printre care Ciprian Mihăiescu (preşedinte PNL Ocna Mureş), Elena Cărunta (secretar coordonator al PNL Ocna Mureş) şi Lucian Maier (vicepreşedinte TNL Ocna Mureş). Ședința a fost condusă de Daniel Negrea, viceprimar al comunei Lunca Mureşului. Din partea conducerii judeţene a organizaţiei TNL Alba au participat vicepreşedinţii Florin Dan şi Emil Toma, secretarul general Cristian Puie şi Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba). În discursurile lor, vorbitorii (Ciprian Mihăiescu, Daniel Negrea, Emil Toma şi Adrian Simion) le-au transmis tinerilor liberali toată susținerea pentru viitoarele proiecte ale TNL Lunca Mureșului. De asemenea, au fost adus în discuție evenimentul major al alegerilor europarlamentare din 25 mai, punându-se accent pe importanţa mobilizării cetăţenilor pentru a participa la alegeri.

Principalul punct pe ordinea de zi a Adunării Generale a fost alegerea unei noi structuri de conducere a TNL Lunca Mureșului.

Totodată, după alegeri, participanţii au fost invitaţi să ia parte la Cupa TNL Ocna Mureş la fotbal, de sâmbătă, 17 mai, de la ora 10.00, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” din Ocna Mureş. Organizatorii au înscris în competiţie 12 echipe, sistemul competiţional fiind unul în mai multe etape. În prima etapă va fi sistem eliminatoriu, urmând ca în fața a doua cele 6 echipe rămase să fie împărţite în două grupe de câte trei echipe; finala va fi disputată de câştigătoarele celor două grupe. La eveniment au fost invitaţi lideri judeţeni ai PNL Alba, inclusiv Florin Roman (candidatul PNL Alba pentru alegerile europarlamentare) şi lideri ai PNL Ocna Mureş. Invitat special este fostul fotbalist Ovidiu Maier, care a dat lovitura de începere a competiţiei. Sunt oferite premii (echipament sportiv,  încălțăminte sport, mingi, cupe, diplome, medalii etc.) echipei câştigătoare, golgetrului şi celui mai bun portar al turneului.

De asemenea, duminică, 18 mai, liberalii din Sebeș vor organiza o acțiune de tip eco. După ce anul trecut au fost chemați de tinerii liberali la o călătorie cu bicicletele la Râpa Roșie, în acest an sebeșenii au ocazia să facă o plimbare la Pădurea Mare. Invitația este lansată de PNL și TNL Sebeș, care îi așteaptă pe iubitorii de ciclism și nu numai, duminică, 18 mai, începând cu ora 13.00, fața Centrului de Sănătate. De acolo se va parcurge traseul autogară-centrul orașului-Petrești-Pădurea Mare. “Este o invitație la mișcare în aer liber, dar și de conștientizare a cetățenilor în privința frumuseților orașului. Pentru că Pădurea Mare este un loc de relaxare ce poate fi transformat într-o zonă de petrecere a timpului liber de care să poată beneficia toți cetățenii”, a declarat Radu Cristian, consilier local în cadrul Consiliului Local Sebeș și președinte al TNL Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax