Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă pistă în ancheta crimelor de la Caracal. Alexandra ar putea fi în viață, sechestrată în podul unei case

Publicat

Polițiștii au o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Anchetatorii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case, scrie digi24.ro

Polițiștii verifică acum această informație.

Sunt foarte mulți polițiști care fac percheziții lângă casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, după ce o femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva în podul unei case, care s-ar afla la trei case distanță de casa suspectului, pentru că este legată acolo și riscă să moară de foame. În curtea casei s-ar afla mai multe sălcii.

UPDATE, ora 12:55 – Anchetatorii au verificat mai multe locuințe din zona casei lui Gheorghe Dincă, iar mai apoi au plecat în grabă spre o altă zonă, într-o altă localitate.

Polițiștii au intrat și în casa unui vecin al lui Gheorghe Dincă. Acesta spune că anchetatorii au căutat prin casă și prin pod.

UPDATE, ora 13:10 – Anchetatorii au ajuns pe lacul din Drăghiceni, o localitate aflată la câțiva kilometri de Caracal.

Pe malul bălții Drăghiceni au ajuns scafandrii de la ISU Olt, cu bărci pneumatice.  Aceștia vor face noi verificări, pentru a vedea dacă vreuna din fete a fost aruncată în zonă.

UPDATE, ora 13:35 – Căutările de pe lacul din Drăghiceni au loc la solicitarea DIICOT. Nu se știe dacă căutările au legătură cu mesajul primit de către o femeie din Caracal, care anunța că Alexandra Măceșanu ar fi în viață, în podul unei case.

Nu este primul mesaj primit primit în ultimul timp de familiile fetelor dispărute. Mama Luizei Melencu, tânăra despre care nu se mai știe nimic din aprilie, a primit un mesaj în care i se spunea că fata trăiește și i se indica un loc în care s-ar afla. Femeia a mers la acea adresă cu polițiștii, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Nu este exclus ca și mesajul primit astăzi să fie fals.

Dincă, arestat la sfârșitul săptămânii trecute, le-a spus procurorilor că le-a ucis pe cele două fete.

Suspectul principal a ajuns miercuri, în jurul orei 12:50, la Penitenciarul Jilava, unde va fi supus unui control medical, după ce i-a acuzat pe polițiști că l-au lovit. Mai apoi va fi supus unei expertize psihiatrice, care va stabili dacă avea discernământ.

În același timp, la IML se desfășoară analize pe acele rămățițe luate din curtea lui Dincă, pentru a vedea dacă aparțin uneia dintre victime. Rezultatele ar urma să fie cunoscute vineri.

Material în curs de actualizare.

Foto: digi24

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 31.07.2019 at 14:05

    Dau si eu o informatie : este intr-o pivnita, nu in pod ! Ce mama dr***, astia nu-si vad de treaba si sa nu mai lanseze tot felul zvonuri pentru presa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax