Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă şansă pentru elevii care nu au promovat BAC-ul. Peste 300 de locuri disponibile la şcolile postliceale din judeţul Alba. Vezi ofertele

Publicat

elevi

Elevii care nu au promovat anul acesta bacalaureatul sau cei care doresc să urmeze cursurile unei şcoli postliceale au la dispoziţie peste 300 de locuri la unităţile din judeţul Alba. Aceştia au şansa de a se califica în diferite domenii, destul de căutate pe piaţa muncii, atât din România, cât şi din străinătate. Asistent medical generalist, asistent medical farmacie sau analist programator sunt doar câteva dintre domeniile pentru care elevii pot opta.

Candidaţii la examenul de bacalaureat care nu au reuşit să promoveze se pot înscrie la una dintre şcolile postliceale doar cu diploma de absolvire a celor 12 clase sau 13, unde este cazul. Aceştia pot opta pentru şcolile unde se plăteşte taxă anuală sau pentru şcolile unde locurile sunt plătite din bugetul local.

Colegiul de Afaceri Alba pune la dispoziţie 120 de locuri cu taxă, din care 90 la profilul asistent medical farmacie, unde taxa pe an este de 2.000 de lei, iar 30 pentru asistent medical generalist, la care taxa anuală este de 2.200 de lei pe an. Înscrierile au început deja şi se vor finaliza în septembrie.

Locuri pentru asistent medical generalist sunt disponibile şi la Colegiul Tehnic „Titu Maiorescu” din Aiud, unde sunt disponibile 30 de locuri la fără taxă. Înscrierea este gratuită şi va începe în toamnă.

Tot în Alba Iulia, Colegiul Tehnic „ Dorin Pavel” pune la dispoziţie 30 de locuri fără taxă la profilul tehnician în devize şi măsurători în construcţii. Înscrierile vor începe din toamnă şi nu se va plăti taxă de înscriere.

Pentru cei care vor să obţină diplomă de programator analist, Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir pune la dispoziţie 30 de locuri fără taxă.  Înscrierea este gratuită şi va avea loc în perioada 30 iulie – 3 august.

Vezi alte posibilităţi

Şcoala Postliceală Sanitară Alba – 90 de locuri (cu taxă)

Grup Şcolar Forestier Câmpeni- 30 de locui  (bugetul local)

Grup Şcolar de Chimie Industrială Ocna Mureş – 30 de locuri (bugetul local)

Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” Aiud – 30 de locuri (bugetul local)

Grup Şcolar „Dr. Lazăr Chira” Baia de Arieş – 30 de locuri (bugetul local)

De asemenea, vă puteţi înscrie la Şcolala Postliceală Fundaţia Ecologică Green (FEG), Filiala Alba şi Şcoala postliceală „Henri Coandă”, ambele din Alba Iulia, însă la aceste instituţii nu a putut fi găsit vreun reprezentant pentru a furniza informaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. haa?

    vineri, 13.07.2012 at 07:09

    Cum nu a putut fi contactat???? Cei de la FEG au pagina de facebook:) si acolo sunt detalii, nr de telefon…

  2. deea

    duminică, 02.09.2012 at 18:13

    nuuu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax