Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă șansă pentru mașinile diesel. Sistem de evacuare care reduce emisiile de gaze

Publicat

Bosch spune că a găsit o soluție pentru a reduce drastic, la un nivel de zece ori mai mic decât limitele pentru 2020, a emisiilor de oxizi de azot, cele care sunt responsabile pentru apariția de boli respiratorii în zonele cu multe mașini.

„Cu această nouă tehnologie de evacuare interdicțiile de circulație în marile orașe nu vor mai fi o problemă. De ce? Pentru că acum avem tehnologia care ne perimite să rezolvăm problema oxizilor de azot din traficul rutier”, spune Volkmar Denner, CEO al Bosch.

Sistemul numit de Bosch „active thermal management„ ține mereu la temperatura optimă o componentă de bază a sistemului de evacuare: sistemul ERG de recirculare a gazelor.

Tehnologia ar putea ajunge în doi ani pe piață. Bosch nu dă numele clienților săi, însă Volkswagen și Mercedes se numără printre cei mai importanți.

surse: Automotive News, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    duminică, 29.04.2018 at 15:39

    Mult noroc le doresc celor de la BOSCH cu recircularea gazelor și a funinginii din evacuare, înapoi în galeria de admisie. Tehnologia actuală de recirculare EGR generează probleme tuturor mașinilor diesel începând cu EURO II în sus după numai câțiva ani de utilizare – unul dintre faptele pentru care străinii le aruncă la groapa de gunoi – în România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax