Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă schemă de MINIMIS: Ajutor de la stat pentru firmele care creează minim 20 de locuri de muncă

Publicat

O nouă hotărâre privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă a fost adoptată miercuri de Guvern. Noua schemă de ajutor de stat are în vedere finanțarea sub formă de sume nerambursabile, în limita intensității maxime admise, a costurilor salariale, la nivelul maxim al salariului mediu brut, înregistrate pe o perioadă de doi ani consecutivi, ca urmare a creării de minimum 20 de locuri de muncă determinate de realizarea unei investiții inițiale.

Hotărârea adoptată de Guvern stabilește că se pot emite acorduri pentru finanțarea în baza schemei până la data de 31 decembrie 2020, iar plata ajutorului de minimis se efectuează în perioada 2015-2025, în limita bugetului anual alocat schemei.

„Ajutorul de stat se acordă dacă are un efect stimulativ și contribuie la dezvoltarea regională”, mai precizează Executivul.

Sursa: agerpres

Citește și Condiţii pentru firmele care creează locuri de muncă noi, cu salarii acoperite de la stat. Beneficii pentru maximum 1.500 de societăţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax