Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă supoziție în ancheta accidentului mortal în care a fost implicat Chițoiu: Fostul ministru vorbea la telefon în trafic

Publicat

accident

Anchetatorii accidentului mortal produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în care a fost implicată și mașina condusă de fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, iau în calcul varianta că  acesta ar fi vorbit la telefon în timp ce conducea, potrivit unor surse judiciare.

De asemenea, anchetatorii urmăresc și starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, după ce au apărut în spațiul public mai multe imagini de la locul accidentului, în care fostul ministru al Finanțelor mergea pe propriile picioare, fără a avea probleme cu vizibile de sănătate, scrie România24.ro.

Citește și FOTO: Accident rutier MORTAL pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Un șofer și-a pierdut viața și o femeie a fost grav rănită

Pe de altă parte, medicii de la spitalul unde se află internat Chițoiu au trimis deja anchetatorilor documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.

chitoiu

Potrivit sursei citate, politicianul va fi audiat de anchetatori după data de 1 ianuarie.

Fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, a fost implicat în data de 26 decembrie într-un grav accident rutier produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în urma căruia au murit două persoane – soț și soție.

chitoiu

IPJ Argeş a precizat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti – Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

accident

Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal după ce unul dintre șoferi a intrat cu mașina pe contrasens.

Citește și VIDEO: Controverse privind accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Ce spun martorii

Potrivit unor martori, fostul ministru de finanțe Daniel Chițoiu, care conducea un autoturism Audi, ar fi provocat accidentul. Acesta ar fi intrat cu mașina pe contrasens și ar fi lovit autoturismul Logan în care se aflau cei doi soți care și-au pierdut viața.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax