Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă taxă auto pentru români, în programul de guvernare al PSD-PNL-UDMR. Vor fi taxe pentru transportatori și mașini poluante

Publicat

O nouă taxă auto este prevăzută în programul de guvernare al PNL-PSD-UDMR pentru maşinile care poluează, atât pentru traficul greu, respectiv camioane, cât şi pentru autoturisme.

Este vorba despre o taxă extrem de importantă şi anume taxa pentru maşinile poluante. Această taxă se regăseşte în programul de guvernare al PNL-PSD-UDMR, care urmează să fie făcut public.

Programul prevede că va fi introdusă în vigoare o nouă taxare pe baza distanţei pentru vehiculele grele (camioane), iar aici vorbim despre transportatori.

Dar şi introducerea de taxe mai mari pentru deţinerea în proprietate a celor mai poluante vehicule de transport pasageri, autoturisme, autobuze, autocare pe baza principiului: „poluatorul plăteşte” şi a principiului: „taxării ecologice”.

Acest paragraf arată că, pe de o parte, va fi introdusă o nouă taxă şi pentru transportatori, pe bază de distanţă, ceea ce înseamnă că nu vor mai plăti rovinietă, ci vor plăti în funcţie de distanţa pe care o parcurg şi, pe de altă parte, toţi cei care au maşini poluante în România, fie că vorbim de autoturisme, autobuze sau autocare, vor plăti o taxă.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Sursă: Antena3

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Partz

    marți, 23.11.2021 at 13:33

    Pe cand taxa pe partz, ca pe scartz ne-am saturat! Ati ramas fara bani si nu mai putei mari pensiile cu suma promisa pt scobitori si chibrituri ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate