Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă terasă în Alba Iulia: Beer Garden Hotel Cetate (P)

terasa beer garden hotel cetate

Publicat

Pentru că serile de vară au devenit atât de plăcute, Alba Iulia oferă acum o nouă terasă situată în cea mai tranzitată zonă din oraș. Este vorba despre „Beer Garden”, de la Hotel Cetate.

Terasa a fost deschisă pentru prima oară în anul 1978, odată cu inaugurarea hotelului, iar de atunci a fost unul dintre cele mai emblematice locuri de întâlnire din oraș. După mai mulți ani în care porțile i-au fost închise, terasa se deschide într-o formă cu totul nouă.

Terasa Beer Garden Hotel Cetate Alba Iulia

În meniul terasei, oaspeții vor regăsi o selecție de preparate tradiționale, precum și specialități internaționale, toate pregătite cu ingrediente locale de cea mai înaltă calitate.

Terasa Beer Garden Hotel Cetate Alba Iulia

De asemenea, oferta de băuturi include o gamă variată de vinuri românești, cocktailuri și băuturi răcoritoare, perfect adaptate pentru a completa experiența culinară. Desigur, după cum numele o sugerează, cea mai populară opțiune din meniu a rămas, la fel ca în urmă cu aproape 50 de ani, berea rece servită la halbă.

Terasa este deschisă zilnic, programul fiind de la 10:00 la 22:00 de duminică până joi, iar vineri și sâmbătă între orele 11:00 și 23:00. În serile de vineri și sâmbătă, clienții se pot bucura de muzică live, începând cu ora 18:00.

Terasa Beer Garden Hotel Cetate Alba Iulia

Accesul se face prin intrarea de pe Bulevardul Horea, în dreptul stației taxi.

Pentru cei care doresc să încerce meniul terasei și de acasă sau de la birou, acesta este disponibil și pentru comenzi cu livrare, la recepția hotelului sau prin aplicația Glovo.

Terasa Beer Garden Hotel Cetate Alba Iulia

Beer Garden de la Hotel Cetate este gândită pentru a deveni un loc de întâlnire atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Designul modern, care combină elemente din beton, lemn și foarte multă verdeață, creează un ambient primitor și elegant, perfect pentru serile de vară. Terasa este potrivită și pentru evenimente private sau corporate în aer liber, putând găzdui până la 100 de persoane.

Pentru mai multe informații, numărul de contact este 0786 688 885.

Vă așteptăm!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate