Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O parte dintre companiile private din Sebeș au pus mână de la mână pentru spital. Ce sume au donat și ce se va face cu ele

Publicat

Star Assembly, subsidiara Daimler in Romania

Mai multe firme private care activează la Sebeș au donat sume importante de bani pentru Spitalul Municipal din oraș, un lucru lăudabil dacă ținem cont că tot sectorul economic este puternic afectat în aceste zile.

Compania STAR ASSEMBLY a oferit o sponsorizare în sumă de 100.000 lei: 65.000 lei pentru investiții și 35.000 de lei pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți  pentru combaterea epidemiei de infecție cu Coronavirus.

De asemenea, suma de 150.000 de lei a fost oferită ca sponsorizare de companiile SC OPREAN SRL, SC ELIS PAVAJE SRL și ALPIN 57 LUX SA și va fi inclusă în bugetul Spitalului Municipal Sebeș pentru achiziționarea de echipament medical. Se va cumpăra un aparat de respirație artificială și echipament de protecție.

Primăria orașului a anunțat că suma de 900.000 lei din bugetul de bunuri și servicii al Centrului Cultural „Lucian Blaga” va fi, de asemenea, direcționată către bugetul local al Municipiului Sebeș, după cum urmează: 810.000 lei către fondul de rezervă, pentru a compensa sumele alocate Spitalului Municipal în vederea achiziționării de echipamente medicale, echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare.

Suma de 90.000 de lei va fi utilizată pentru a oferi o masă zilnică persoanelor aflate în izolare, precum și pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în diferite situații de vulnerabilitate (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane aflate în situații dificile).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Poluare

    vineri, 27.03.2020 at 10:34

    Marele poluator nimic ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax