Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO Un tânăr a DECEDAT după ce a căzut într-o fântână, la Gârbova de Sus. Victima, extrasă de un pompier aflat în zonă

Publicat

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a decedat joi după-amiaza, după ce a căzut într-o fântână aflată în localitatea Gârbova de Sus. 

UPDATE, ora 18:00 – Potrivit ISU Alba, victima, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost declarată decedată.

UPDATE, ora 17:25 – A mai fost solicitată o ambulanță SAJ pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a ajutat la extragerea victimei din fântână.

Victima este încă în stare de inconștiență, iar echipajul SMURD continuă manevrele de resuscitare.

UPDATE, ora 16:55 – Potrivit ISU Alba, până la ajungerea forțelor de intervenție, persoana căzută în fântână a fost extrasă de către un pompieri de la Detașamentul de pompieri Aiud. Acesta aflându-se în timpul liber în apropiere, nu a ezitat în a-i acorda primul ajutor persoanei aflate în pericol dând dovadă de altruism și curaj.

Persoana este inconștientă, se află în stop cardio-respirator și i se acordă primul ajutor de către echipajul SMURD.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordare prim ajutor și descarcerare în localitatea Gârbova de Sus.

Din primele informații ar fi vorba despre o persoană căzută în fântână. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM C1.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax