Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O persoană a decedat și o alta a fost grav rănită într-un accident de circulație produs pe raza localității Laz

Publicat

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN67 C, în localitatea Laz, comuna Săsciori, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane a intrat în zidul unei case de locuit. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2.51. Potrivit IPJ Alba, mașina, o Skoda Octavia, era condusă de un tânăr din Săsciori, Ioan Petre, care a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de zid. Persoana care a decedat este un tânăr, pasager în mașină, domiciliat în Săsciori. Cealaltă victimă, tot un tânăr, a fost transportată la Spitalul Județean Alba și se află în stare gravă.

Ceilalți pasageri din mașină, precum și șoferul nu au suferit răni care să le pună viața în pericol.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 2.51 pe DN 67 C, la km 135+900 m, în localitatea Laz‚ P.I., de 26 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul din cărămidă al unui imobil.

În urma accidentului, Ş.N., un tânăr de 19 ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave şi a decedat la scurt timp de la producerea accidentului, iar un minor de 17 ani, din aceeaşi comună, a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba.

În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai aflau doi tineri din comuna Săsciori, care au suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conform buletinului de analize, tânărul avea în sânge o cantitate de 1,50 mg/l (prima probă) respectiv 1,35 mg/l (a doua probă).

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax