Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Un bărbat din Alba, grav rănit, după ce ar fi fost lovit de creanga unui copac, într-o pădure

Publicat

Un bărbat a fost rănit marți seara, în jurul orei 19.20, într-o pădure din satul Tăuți, comuna Meteș. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, este vorba despre un tânăr de 28 de ani. 

La ora redactării acestei știri, la fața locului intervin salvamontiștii din Alba, pentru acordarea primului ajutor și evacuarea persoanei rănite.

UPDATE 21.20: Tânărul se afla în pădure alături de un alt bărbat care ar fi tăiat copacul care l-a rănit pe tânăr. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat.

UPDATE 20.40: Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul a fost lovit de creanga unui copac. Sursele alba24.ro, mai susțin că bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență.

În jurul orei 20.30, reprezentații Salvamont Alba au anunțat că bărbatul a fost predat către echipajele de salvare și transportat către Spitalul Județean de Urgență Alba.

Momentan, situația este în dinamică.

Știre în curs de actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax