Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O persoană fizică autorizată din Alba a fost amedată cu suma de 10.000 de lei, de către inspectorii ITM, pentru munca nedeclarată

Publicat

O persoană fizică autorizată din Alba a fost amendată cu suma de 10.000 de lei de către inspectorii ITM Alba pentru primirea la muncă a unei persoane fără întocmirea formelor legale de angajare. În perioada 6-10 august, au fost controlate 34 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă şi au fost aplicate 118 sancţiuni.

În urma controalelor desfăşurate de către inspectorii ITM Alba, PFA Herlea Ironim a fost amendat cu suma de, 10.000 lei pentru primirea la muncă a unei persoane fără întocmirea formelor legale de angajare. De asemenea, în perioada 6-10 august au fost controlate 34 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă şi au fost aplicate 118 sancţiuni, din care 2 amenzi în valoare de 24.500 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 25 de unităţi unde au fost aplicate 73 de avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax