Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O persoană fizică autorizată şi o întreprindere individuală din Alba, sancţionate de inspectorii ITM pentru munca la „negru”

Publicat

Inspectorii ITM Alba au aplicat, săptămâna trecută, amenzi în valoare totală de peste 70.000 de lei, iar doi agenţi economici au fost depistaţi cu persoane care munceau “la negru”. Inspectorii au verificat, în total, 69 de agenţi economici, în domeniul relaţiilor de muncă.

În perioada 10–14 martie, inspectorii ITM Alba au dat amenzi de 78.300 de lei pentru nereguli depistate în domeniul relaţiilor de muncă şi au găsit trei persoane care munceau fără forme legale de angajare. Pentru netransmiterea contractelor de muncă în Revisal, inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 30.000 lei.

Au sancţionat cu amenzi de 30.000 de lei doi agenţi economici din Alba:

Întreprindere Individuală Tulus Teodor Valentin din Peţelca – două persoane fără forme legale de angajare, amendă 20.000 lei;

P.F.A. Luca I. Ioan din Săsciori – o persoană fără forme legale de angajare, amendă 10.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 50 de firme, iar inspectorii au dat două amenzi de 7.000 de lei şi cinci avertismente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax