Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE ACCIDENT: Bărbat încarcerat, după ce s-a răsturnat cu un tractor într-o vale din Poiana Vadului. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat s-a răsturnat cu un tractor, marți seara, într-o vale din localitatea Petelei, comuna Poiana Vadului.

Polițiștii au descoperit că bărbatul se afla sub influența alcoolului: 1,23 mg/l alcool pur.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, persoana în cauză ar fi încarcerată între fiarele tractorului.  La fața locului intervin pompierii din Câmpeni cu o autospecială de stingere și un SMURD B2.

UPDATE ora 00.33: La sosirea echipajelor de intervenție, persoana a fost scoasă din tractor, în stare conștientă. Victimei se acorda primul ajutor de către echipajul SMURD, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 23.45, Secției 9 Politie Rurală Câmpeni, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, în albia unui pârâu din comuna Poiana Vadului, județul Alba, se află răsturnat un tractor.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, din comuna Vadu Moților, în timp ce conducea un tractor, pe DJ 93, pe raza comunei Valea Vadului, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a răsturnat în albia unui pârâu.

În urma accidentului, bărbatul de la volanul tractorului a suferit leziuni și a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.07.2020 at 17:48

    Pe drumirile alea laturalnice asa circula toti. Ce am patit si eu cu unul beat crita care nu avea de gand sa se fereasca sa trec numai in povesti mai intalnesti. Numai ca acolo pana nu se intampla ceva, totul e O.K. Nimeni nu le are treaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax