Connect with us
Publicitate

CUGIR

O polițistă din Cugir, aflată în timpul liber, a oprit o tâlhărie în desfășurare în plină stradă

politie

Publicat

Poliţista zilei este agenta Oana Andreea Boancăş  din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, care a reușit să întrerupă o tâlhărie în desfășurare, în plină stradă. Polițista era în timpul liber dar aceasta nu a împiedicat-o să intervină atunci când a observat un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie.  

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 8 decembrie a.c., când, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe o stradă din Cugir, poliţista a observat un bărbat ce încerca, prin violenţă, să fure poşeta unei femei.

”Fără să ezite, poliţista a intervenit şi i-a solicitat acestuia să întrerupă activitatea infracțională. Imediat a cerut sprijinul poliţiştilor din patrula de siguranţă publică, care, la scurt timp l-au identificat şi reţinut pe bărbat.

Faţă de S.O., de 46 de ani, din Cugir, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de tâlhărie şi a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale” se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax