Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O procuroare de la Parchetul General s-a sinucis. S-a aruncat în gol 20 de metri de la etajul 5 al clădirii instituţiei

Publicat

parchetul general

O femeie a murit, în Vinerea Mare, în București, după ce a căzut de la etajul 5 al sediului Parchetului General. Potrivit G4media, care citează unele surse  surse judiciare, ar fi vorba despre procurorul Ramona Bulcu.

Potrivit Digi24, procuroarea în vârstă de 53 de ani s-a sinucis după ce s-a aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri. 

UPDATE: Prima ipoteză a sinuciderii este o boală gravă de care suferea fostul procuror. Ramona Bulcu avea o vastă experiență și timp de zece ani a condus biroul de presă al Parchetului General.

UPDATE 1: Comunicatul Parchetului General:

“Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul.

Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”.

Polițiștii au primit vineri un apel la 112, în care cineva anunța că o femeia amenință că se aruncă de la etajul 5 al Parchetului General.

Aceștia au venit imediat la fața locului, alături de pompieri, și au încercat să o convingă să coboare, însă femeia nu i-a ascultat și s-a aruncat în gol. A murit pe loc.

Poliția cercetează cazul, după ce la fața locului au intervenit o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobilă.

Ramona Bulcu (53 de ani) a fost, o perioadă, responsabilă de relații cu presa la Parchetul General.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Omoruri.

surse: g4media.ro, digi24.ro, mpublic.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax