Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O profesoară a reclamat-o pe directoarea școlii din Lupșa la DNA. Acuzații grave și UN MILION de euro daune

Publicat

O profesoară de la Școala Gimnazială din Lupșa a făcut o plângere la DNA Alba prin care o acuză pe directoarea instituției de abuz în serviciu, șantaj, amenințări și falsuri și îi cere daune morale de un milion de euro. Femeia susține că a fost hărțuită la locul de muncă și din acest motiv s-a îmbolnăvit de cancer și și-a pierdut postul de profesor documentarist pe care era titulară.

Potrivit plângerii penale, Vanesa Aruna Dup, profesor la Lupșa, o acuză pe directoarea Cristina Andreș de ”abuz în serviciu, trafic de influență, șantaj, amenințare și hărțuire la locul de muncă”. De asemenea, profesoara mai indică și alte infracțiuni de care ar fi responsabilă directoarea: instigare la fals și mărturie mincinoasă și fals în declarații.

De asemenea, aceasta solicită daune de 1.000.000 de euro întrucât, spune ea, s-ar fi îmbonăvit de cancer.

”Totodată înțeleg să mă constitui parte vătămată și parte civilă, astfel încât partea reclamată să fie obligată la plata sumei de 1.000.000 de euro, reprezentând daune morale iremediabile, pentru că datorită hărțuirii acestei persoane la locul de muncă m-am îmbolnăvit de cancer iar în prezent mi-am pierdut și postul de profesor documentarist pe care eram titulară” se arată în plângere.

Cazul a fost făcut public vineri de către deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax