Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O școală din Alba Iulia și un liceu din Sebeș trec la învățământul online, din cauza numărului mare de cazuri de COVID

Publicat

O școală din Alba Iulia (doar elevii de gimnaziu) și un liceu din Sebeș trec la învățământul online, din cauza numărului mare de cazuri de COVID înregistrate. 

Clasele de gimnaziu ale Școlii Generală ”Avram Iancu” din Alba Iulia vor face cursuri online, de joi, 14 octombrie, din cauza numărului mare de cazuri de COVID înregistrate în rândul elevilor. Se pare că miercuri au fost 8 cazuri raportate acolo.

Vezi și 13 octombrie: Situație CRITICĂ în Alba. 340 de cazuri de COVID, record de la începutul pandemiei. Localitățile din care provin

Inspectorul școlar general adjunct, Elena Ignat, a precizat pentru Alba24 că în 10 dintre cele 12 clase de gimnaziu există minim un caz de infectare cu virusul.

Aceasta a adăugat că gimnaziul și învățământul primar (care rămâne în formatul cu prezență fizică) funcționează în corpuri separate de clădire.

De asemenea, elevii Colegiului ”Lucian Blaga” din Sebeș vor face cursuri online, după ce în mai mult de jumătate din clase există minim un caz.

În județul Alba sunt deja mai multe școli și licee care desfășoară cursuri online.

Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia este în scenariul online de miercuri.

Elevii altor 3 școli din Cugir sunt și ei în aceeași situație, de la începutul săptămânii.

Sursă foto: arhivă Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. LUTZ HESSE

    miercuri, 13.10.2021 at 21:05

    oricum….nici o test la scoala,10 clase din 12….statistica superb….mai bine asteptam 12/12::)) si acasa asteapta parinti si bunici…la inceputul scoala in 9.sep. cred fost 30 pers.infectat pe zi…….acuma dupa o luna 350 pe zi in judetul alba…masurile? -0-….carantina de noapte?? unde? si la ora 21.00 Kaufland este plin….Penny,Selgros……sigur toate lumea vacinat:))….si controale?? -0-….concluzie: guvern -0-intres,la fel si politia….mai bine asteptam 500 de infectati in judet….spitalul este plin acuma……asta este::))) foarte bine…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate