Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O serie de produse vor dispărea de pe rafturile Lidl, din 2023. Compania regândește și politica de prețuri

Publicat

Lidl își va schimba politica începând de anul viitor, iar o categorie de produse vor dispărea de pe rafturi, relatează publicația germană “Lebensmittelzeitung” care citează informații din interior.

Motivul pentru care Lidl vrea să își reorganizeze radical întregul sortiment de mărfuri non-alimentare este scăderea puterii de cumpărare a clienților săi.

“Potrivit unor cercuri bine informate, obiectivul de 15% din totalul vânzărilor de produse nealimentare nu poate fi menținut”, scrie Lebensmittelzeitung.

Acest lucru este valabil și pentru România. Retailerul va favoriza articolele la prețuri mai mici.

Vizate sunt produsele cu prețuri mai mari de 20 de euro (sau echivalent): produse de bricolaj, articole electrice care se schimbă săptămânal, unelte, ustensile de bucătărie, haine sau gadgeturi de sezon.

Toate acestea sunt produse a căror vânzare ar fi scăzut în ultimul timp, cumpărătorii fiind mai atenți cu banii, în contextul crizei energetice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax