Connect with us
Publicitate

AIUD

O șicanare în trafic, între un pădurar din Alba și un bărbat, s-a încheiat cu un BMW avariat și amenințări. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba a fost condamnat recent de magistrații judecătoriei Aiud, pentru distrugere, după ce a lovit cu un par mașina unui pădurar. Scandalul s-a petrecut în urmă cu trei ani, însă o primă decizie în instanță a fost dată în data de 13 august 2021. 

Potrivit motivării judecătorilor, în data de 14 iulie 2018, un pădurar al Ocolului Silivic Aiud se depasa cu mașina sa, un BMW proprietate personală ”pe traseul Gârbova de Jos – Gârbova de Sus, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu constând în paza pădurii”.

La un moment dat, pe un segment de drum, s-a intersectat cu un autoturism, Land Rover, condus de către un bărbat. În acel moment, pădurarul susține că bărbatul a făcut o manevră cu mașina către el.

Pădurarul s-a întors din drum și a condus după bărbatul care l-ar fi șicanat în trafic.

Acesta l-a oprit pe bărbatul cu Land Rover, aproape de casa acestuia pentru a-l întreba ”daca și-a cumpărat drum”. Apoi discuția a degenerat, moment în care cei doi au început să se îmbrâncească, fără a se putea stabili cine a inițiat altercația. În această altercație, inculpatul a tras de tricoul persoanei vătămate, rupându-l”, se arată în motivarea instanței.

Apoi, ”persoana vătămată s-a urcat în autoturismul personal, iar inculpatul s-a înarmat cu un par și a lovit autoturismul, producându-i următoarele avarii: stâlp stânga față înfundat și zgâriat, portiera stânga față și stânga spate înfundate și zgâriate, ramă portiera stânga față înfundată.

Imediat, persoana vătămată a plecat de la fața locului, iar inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului personal, i-a urmărit cu mașina în trafic pe o distanță de aproximativ 3 km, după care s-a reîntors la domiciliu.

Persoana vătămată s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Aiud, iar în timp ce se afla în sediul acestei unități de poliție, a primit un apel telefonic de la inculpat, prin intermediul căruia, inculpatul i-a adresat amenințări cu acte de violență”, se mai arată în motivarea instanței.

După trei ani de la comiterea faptelor, bărbatul care a dat cu parul în mașina pădurarului a fost condamnat pentru distrugere.

Pentru fapta sa acesta a fost condamnat la 3000 de lei amendă penală și 2600 de lei daune materiale.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în curs de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax