Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

O singură companie din Alba prezentă în TOP 100 cele mai profitabile companii din România

Publicat


Foto: stc.ro

Star Assembly, este singura companie din județul Alba prezentă în TOP 100 cele mai profitabile companii din România în anul 2017.  Cu un profit net de 246.037.004 lei, compania a depășit nume mari din top și s-a clasat pe locul 33 din 100. 

Singura companie din județul Alba prezentă în TOP 100 cele mai profitabile companii din România în anul 2017 este Star Assembly. Cu un profit net de 246.037.004 lei în 2017  s-a clasat pe locul 33 din 100.

Star Assembly este o companie a grupului Daimler care produce cutii de viteză pentru automobilele marca Mercedes. A fost înființată în anul 2013 în Sebeș, județul Alba, se întinde pe o suprafață de peste 120.000 mp și produce cutii de viteze automate cu cinci trepte și cutii de viteze cu dublu ambreiaj cu şapte trepte.

Anul trecut a fost unul bun pentru economia românească, iar asta se vede cel mai bine în datele financiare raportate de cele mai importante companii. Marii jucători și-au crescut profiturile, ajungând la nivelurile record înregistrate înainte de criză.

România a înregistrat în 2017 o creștere economică de 6,9%, cea mai mare din Europa. Acest record este strâns legat de rezultatele financiare obținute de performerii economiei românești. Anul trecut, cele mai profitabile 100 de companii au avut un rezultat net cumulat de 30,33 miliarde de lei.

Spre comparație, în anul precedent, primele 100 companii după profitul net înregistrat au avut un rezultat net cumulat de doar 22,17 miliarde de lei.

Mai mult, conform datelor Registrului Comerțului, analizate de Capital, rezultatul net cumulat al primelor 100 de companii reprezintă peste două treimi din profitul cumulat al celor mai profitabile 500 de companii din România.

Sursă: capital.ro


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: 2.109 cazuri de coronavirus în România. Măsurile luate de autorități. Ordonanțele militare 5 și 6, integral

Publicat

coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, că în România s-au înregistrat 2.109 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 (până la ora 20.00), din care 593 în municipiul Suceava. „Referitor la situația generală în țară, raportul Centrului național de conducere și coordonare a intervenției, de la ora 20.00, arată că la acest moment sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Suceava și alte 8 comune intră în CARANTINĂ. Au aproape 600 de cazuri de COVID-19. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6

Publicat

Ministrul Marcel Vela a anunțat, luni seara, că municipiul Suceava și zona limitrofă intră în carantină. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6. Potrivit secretarului de stat Raed Rafat, în România au fost înregistrate 2.109 cazuri de COVID-19, iar 593 dintre acestea sunt în Suceava. ”Este o situație complexă si trebuie analizată punctual și național. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Peste 2000 de cazuri COVID-19 în România. Ordonanțele Militare 5 și 6. Declarații Marcel Vela, Raed Arafat

Publicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut declarații de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, luni seara. Raed Arafat a precizat că au fost confirmate 2.109 cazuri confirmate de COVID-19, din care 593 la Suceava. UPDATE: A fost adoptată și Ordonanța Militară nr. 6. Municipiul Suceava […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Încă 13 DECESE, din cauza coronavirus în România. Numărul total urcă la 65

Publicat

Au fost înregistrate alte 13 decese din cauza noului coronavirus în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, toate cazurile sunt pacienți de la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Numărul total al deceselor la nivel național ajunge la 65. ”Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate