Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O şoferiţă din Aiud nu a acordat prioritate şi a provocat accident. În urma impactului, o femeie a ajuns la spital cu leziuni grave

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, într-o intersecţie din Aiud, în urma căruia o femeie de 58 de ani a ajuns la spital cu leziuni grave. O şoferiţă nu a acordat prioritate autoturismului în care se afla pasagera.

La ora 13.30, M.D., o femeie de 38 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sergent Haţegan din Aiud, la intersecţia cu strada Ecaterina Varga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vîrstă de 58 de ani, din Aiud, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale grave şi a rămas internată în spitalul din Aiud în timp ce conducătorul autoturismului a fost rănit uşor.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele femeii de 38 de ani au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax