Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O spălătorie auto din Alba Iulia donează încasările pe o zi, pentru o casă de copii. Ce gest face un grup de tineri

Publicat

toma

Proprietarul unei spălătorii auto din Alba Iulia donează toate încasările obținute în data de 19 decembrie 2018, casei de copii de tip familial Rița – Gărgărița. Acesta a spus că nu doar copiii vor fi ajutați, ci și mai multe familii din zona Munților Apuseni cu grave probleme medicale și sociale, pentru care și-a mobilizat prietenii și cunoscuții și pentru care a început să strângă donații.  e Adrian Toma, proprietarul spălătoriei, împreună cu un grup de prieteni de-ai săi, au început de astăzi să strângă haine, alimente, scutece pentru adulți și pentru copii și chiar electronice pentru mai multe familii din zona Munților Apuseni.

”Oricine dorește să ajute, poate aduce lucruri la noi la spălătorie. Noi le vom duce cu mașinile noastre personale către oameni. Va fi transparență, vom face fotografii și vom spune ce am făcut cu ajutoarele. Sunt oameni care au nevoie de ceea ce unii dintre noi nu mai folosesc” a declarat acesta.

Este vorba despre familii cu mari probleme medicale din Zlatna, Abrud și Bistra, pe care Adrian Toma și prietenii săi le-au ”adoptat” și încearcă să le ajute pe parcursul întregului an, nu doar de sărbători. ”Din păcate nu reușim să le ajutăm atât cât am vrea”, adaugă Adrian.

Ca exemplu, tinerii din Alba Iulia îl ajută cum pot pe tatăl a doi copii cu probleme medicale foarte grave, părăsiți de mama lor din acest motiv, într-o situație foarte grea. Pentru această familie, dar și pentru celelalte, tinerii din Alba Iulia speră să adune cât mai multe lucruri și alimente pe care să le ducă la familii, înainte de Crăciun.

d Cine dorește să li se alăture, o poate face ducând donațiile la spălătoria Tomas, situată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor.

Adrian Toma și prietenii săi fac acest fel de gesturi din 2012.

FOTO: Arhiva Adrian Toma – 2017;

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristian

    duminică, 16.12.2018 at 09:20

    Ok. Frumos gest. Dar care este acea spălătorie??? Să putem merge acolo…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax