Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O sută de karateka din toată țara au participat la un stagiu de pregătire în stațiunea Arieșeni

Publicat

O sută de sportivi din țară, luptători de karate, au participat în perioada 29.04 – 01.05 la un stagiu de pregătire centralizată, la Arieșeni, județul Alba. Printre aceștia s-au numărat și 10 sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Stațiunea Arieșeni din munții Apuseni a găzduit în perioada 29.04 – 01.05 un stagiu de pregătire pentru 100 de karateka din toată țara.

„A fost vorba de o pregătire centralizată pentru cele cinci probe la care vor fi organizate întrecerile Campionatului Național: kata (lupta cu adversar imaginar), kumite (lupta libera), kata echipe, kumite echipe și kumite rotativ”, potrivit paginii de Facebook a CSM Unirea Alba Iulia.

La acest stagiu au fost prezenți pe lângă cei 100 de sportivi din toata țara și 10 sportivi ai CSM Unirea Alba Iulia.

„Campionatele naționale la categoria + 14 ani vor avea loc în data de 20.05.2023 la Oradea și în data de 27.05.2023 la Piatra Neamț (pentru sportivii sub 14 ani)”, mai anunță CSM Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax