Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tabără școlară din Arieșeni amendată de DSP Alba. Ce nereguli au descoperit inspectorii

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

O tabără școlară din Arieșeni a fost amendată de inspectorii DSP Alba, marți, 24 august, cu 15.000 de lei, pentru mai multe probleme descoperite în urma unui control. 

Potrivit DSP Alba, inspectorii au dat o amanedă de – 10.000 de lei pentru neavizarea și neaprobarea meniului elaborat pentru copiii și tinerii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particulare, inclusiv tabere, și una de 5000 de lei pentru neasigurarea condițiilor de igienă privind spălarea și depozitarea rufăriei.

”Menționam ca unitatea controlată a mai fost sancționată in 07.07.2021 cu amenda contravenționala in cuantum de 3000 de lei pentru neefectuarea operațiunilor de curatenie, dezinfecție a locurilor de munca, utilaje sau ustensile.

La data și ora controlului in unitate erau prezenți 85 de copii și 10 adulți.

DSP Alba va continua acțiunile de verificare a operatorilor economici in scopul protejării sănătății populației și prevenirii îmbolnăvirilor”, au transmis reprezentații DSP Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax