Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără de 18 ani a ajuns la spital, după un accident rutier, petrecut în Ocna Mureș. Greșeala făcută de o șoferiță de 21 de ani

politie noaptea

Publicat

O tânără de 18 ani a ajuns în spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier, petrecut pe o stradă din Ocna Mureș. Accidentul rutier a avut loc miercuri noaptea, ( 7 august 2024) în jurul orei 23.45. 

Din primele informații, o tânără de 21 de ani nu a respectat distanța corespunzătoare și a intrat în autoturismul care circula în fața sa. În autoturismul în cauză se afla un șoferul, un tânăr de 19 ani și pasagera, cea de 18 ani. 

Cazul a fost detaliat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 8 august 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 august 2024, în jurul orei 23.45, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Eminescu din orașul Ocna Mureș.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că o tânără de 21 de ani, din localitatea Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din orașul Ocna Mureș, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Ocna Mureș.

În urma acestui eveniment rutier, o tânără de 18 ani, pasageră dreapta față în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători implicați în accident au fost testați atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drogtest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate