Connect with us
Publicitate

BLAJ

O tănără de 20 de ani din Sibiu care a fost răpită din fața casei, găsită de polițiști la Blaj. Doi bărbați au fost reținuți

Publicat

O tânără de 20 de ani din localitatea Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, care a fost răpită din fața casei în noaptea de miercuri spre joi, a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Blaj. 

În referire la cercetările efectuate de către polițiștii sibieni în cadrul dosarului penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dosar deschis la data de 16 februarie a.c., după ce un bărbat a sesizat că fiica sa a fost luată cu forța și transportată cu un autoturism într-o direcție necunoscută de către un alt bărbat, vă comunicăm următoarele:

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 22:30, în urma activităților investigativ – operative desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din județul Alba Iulia.

Tânăra se afla într-un imobil, însoțită de către doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliați în localitatea Porumbacu de Jos.

Din investigațiile preliminare derulate de către polițiști a reieșit faptul că, la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 02:00, bărbatul în vârstă de 33 de ani, la cererea celui în vârstă de 27 de ani, ar fi luat-o pe tânără împotriva voinței sale din fața casei pentru a o transporta într-o locație necunoscută.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Cei doi vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Tânăra s-a întors în familie.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax