Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără de 23 de ani a murit într-un incendiu izbucnit la o casă din Sebeş. A fost găsită întinsă pe patul din dormitor

Publicat

O tânără de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din Sebeş. Vecinii au reuşit să salveze doar o femeie mai în vârstă, care locuia în casa respectivă.

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada George Coşbuc. Echipajele de intervenţie nu au mai reuşit să pătrundă în locuinţa cuprinsă de flăcări în timp util pentru a o salva pe tânără. Cadavrul carbonizat al acesteia a fost descoperit sub dărâmături.

UPDATE: Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată la ora 00.02 să intervină pe strada George Coşbuc din municipiul Sebeş, pentru stingerea unui incediu izbucnit la o casă. Pompierii militari au deplasat la faţa locului două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În urma incendiului, a rezultat distrugerea bunurilor din dormitor în valoare de circa 8.000 lei, rănirea proprietarei de 79 de ani prin arsuri la nivelul membrului superior stâng şi decesul nepoatei acesteia, o femeie de 23 de ani. Persoana decedată a fost găsită întinsă pe patul din dormitor şi prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş de către echipajul SMURD în vederea acordării îngrijirii medicale, fără a fi nevoie de internarea acesteia. Din primele cercetări reiese că femeia decedată a fost intoxicată cu fum, însă pentru stabilirea cauzei exacte de deces şi efectuarea necropsiei a fost transportată la morga Spitalului municipal Sebeş.

Echipa de cercetare la faţa locului a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă metalică fără acumulare de căldură.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax