Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O tânără de 26 de ani din Hunedoara, sub influenţa alcoolului, a intrat cu motoscuter într-o maşină parcată pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

O tânără în vârstă de 26 de ani din judeţul Hunedoara este cercetată de poliţiştii din Alba Iulia după ce a lovit cu un motoscuter o maşină parcată pe o stradă în oraş, în timp ce conducea, sub influenţa alcoolului, vehicululul neînmatriculat.

Incidentul s-a petrecut marţi, la ora 23.20. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.E.M. (26 de ani), din judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un motoscuter neînmatriculat pe strada Cabanei din Alba Iulia, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de  0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de mopedistă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor  de conducere fără permis şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax