Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânără de 26 de ani, GRAV RĂNITĂ, în urma unui accident de motocicletă în județul Alba. A fost solicitat un elicopter SMURD

Publicat

O tânără de 26 de ani a fost grav rănită după ce a fost victima unui accident rutier duminică, 2 iunie 2024. Accidentul s-a produs între localitățile Vălișoara și Colțești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 16.00. 

A fost chemat la fața locului un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Alba, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs între localitatea Valișoara și localitatea Colțești.

La locul producerii evenimentului, a fost găsită o persoană de sex feminin, conștientă, în vârstă de 26 de ani, care s-a răsturnat cu motocicleta.

Dupa evaluarea medicală a acesteia, persoana prezintă suspciune fractură membre inferioare și traumatism coloana cervicala.

A fost anuntat elicopterul SMURD Târgu Mureș pentru a prelua victima și a o transporta la UPU Tg. Mureș.

Misiune în dinamică, știre în curs de acutalizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax