Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără din Alba a profitat de încrederea acordată de o familie: A furat un card și a scos bani de pe el. Ce au decis judecătorii

Publicat

Faptele unei femei din satul Tătârlaua, județul Alba, care a profitat de încrederea unei familii, sunt descrise de magistații Judecătoriei Blaj, într-un dosar în care s-a cerut renunțarea la urmărirea penală. 

În linii mari este vorba despre o tânără de 23 de ani, care a furat cardul unei femei după ce a văzut PIN-ul, și a retras mai mulți bani din cont. 

Faptele s-au produs în urmă cu un an, în luna septembrie a anului 2022, iar o decizie în instanță a venit în 12 septembrie 2023.

În luna septembrie o femeie și-a dat seama că de pe contul pe care îl avea la banca BCR, au fost scoși de la un ATM din Jidvei suma de 1645 de lei.

Au fost trei tranzacții care au fost efectuate în luna iulie a anului respectiv.

Acesta a anunțat autoritățile care au deschis o anchetă. În timpul anchetei, oamenii legii au reușit să afle ce s-a întâmplat. În motivarea instanței din data de 12 septembrie magistrații au notat ceea ce s-a întâmplat.

În linii mari, Andreea S. avea grijă de mama femeii păgubite. La un moment femeia a scos din portofel un bilet pe care era scris codul PIN al cardului.

Apoi, o zi mai târziu, în data de 26 iulie tânăra de 23 de ani, a mers în vizita la familia în cauză și a furat cardul.

Apoi a mers până în Jidvei de una de scos o sumă 900 de lei, iar în următoarea zi a mai scos restul de bani. După ce a scos suma totală de 1645 de lei, a pus înapoi cardul în portmomenul femeii.

Câteva luni mai târziu, în noiembrie 2022, tânăra a recunoscut fapta și a dat banii înapoi familiei păgubite.

Între timp un dosar penal a fost deschis pentru furt și efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Însă ajuns pe masa magistraților, femeia păgubită a spus că s-a împăcat cu tânăra și că nu mai are nici o pretenție din partea ei.

Drept urmare, magistrații au închis dosarul penal, în urma unei cereri de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax