Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără din Alba Iulia candidează pentru un post de consilier local într-un oraș din Bulgaria. Cum vrea să dezvolte localitatea

Publicat

simon nicoleta

O tânără din Alba Iulia, dar care de 13 ani locuiește în Bulgaria, candidează pentru un post de consilier local al orașului Tsarevo.

Nicoleta Simon reprezintă alianța politică Uniunea Democratică din Bulgaria și militează pentru dezvoltarea turismului în Tsarevo, dar și pentru realizarea unui schimb de experiență între orașul de la malul Mării Negre și Alba Iulia.

Nicoleta Simon s-a născut în Alba Iulia, în 1988, a urmat cursurile Liceului Economic și în 2006 s-a mutat în Bulgaria. Aceasta a declarat pentru Alba24 că în viața de zi cu zi  se ocupă cu vânzarea puieților de alun. De asemenea, este și o familistă convinsă, fiind căsătorită și având doi copii.

simon nicoleta

Nicoleta Simon este pentru prima dată într-o competiție politică, dar are încredere în programul său electoral, mai ales că Tsarevo este un oraș cu ieșire la Marea Neagră, iar ea vrea să promoveze turismul pe mare și turismul montan al localității.

Alegerile pentru cele 13 posturi de consilieri locali ale orașului Tsarevo se vor desfășura în 27 octombrie.

Tsarevo este un orășel din sudul litoralului bulgăresc aflat în provincia Bourgas, între Muntii Strandzha si Marea Neagră. Orașul a fost reconstruit în totalitate după ce, în anul 1882, a fost mistuit de un incendiu.

Orașul a revenit Bulgariei în anul 1912, iar în timpul regimului comunist s-a numit Michurin, după numele unui biolog sovietic.

Tsarevo are 6000 de locuitori si este una dintre cele mai vizitate stațiuni din zona de sud a litoralului bulgăresc, datorită plajelor virgine și atmosferei liniștite. Plaja din Tsarevo este destul de mică, străjuită de pietre și de faleza abruptă, formată în locul unde pădurea se întâlnește cu marea.  

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax