Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O tânără din Alba Iulia fără permis a pornit maşina să încălzească motorul şi a lovit autoturismul parcat în faţă. Este cercetată de poliţişti

Publicat

Un incident rutier petrecut pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia a fost semnalat la poliţie în noaptea de marţi pe miercuri. O tânără de 19 ani, fără permis de conducere, a încercat să pornească o maşină şi a lovit autoturismul parcat în faţa sa. Este acum cercetată pentru conducere fără permis.

La ora 00.40, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui bloc de pe strada Vasile Goldiş s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că R.N.A., o tânără de 19 ani din municipiul Alba Iulia, în timp ce se afla la volanul unui autoturism parcat, a pornit motorul autoturismului cu scopul de a-i încărca bateria, moment în care autoturismul a pornit de pe loc. Tânăra a pierdut controlul asupra acestuia, iar care autoturismul a intrat în coliziune cu o altă maşină parcată.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că R.N.A. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care pe numele ei au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. cosmin

    miercuri, 08.01.2014 at 12:13

    ce stiri interesante …

  2. free

    miercuri, 08.01.2014 at 13:42

    Nu e fapta penala… dar daca tot nu au de lucru politistii

  3. Anonim

    miercuri, 08.01.2014 at 15:36

    Bre, bateria NU se incalzeste, se INCARCA.
    Eu cred ca, a vrut sa INCALZEASCA MOTORUL.

  4. Apa

    miercuri, 08.01.2014 at 16:40

    Daca era masina voastra lovita, poate ca era interesanta stirea si activitate cuiva!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax