Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără din Alba Iulia și-a oferit GRATUIT locuința cumpărată în rate, bolnavilor de cancer care merg la tratament în Cluj

Publicat

casa cluj

Ce lăsăm în societate și care este rolul nostru au fost întrebările la care o tânără din Alba Iulia a găsit răspunsul.

Tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită a făcut un lucru măreț în Cluj. Aceasta și-a oferit apartamentul la care mai are de plătit 22 de ani de rate, bolnavilor de cancer. 

Mai exact, l-a pus la dispoziția asociației ”Casa Filip” care se ocupă de cazarea bolanvilor de cancer sau a rudelor, care vin în Cluj, din alte orașe pentru tratamente sau consultații. 

Povestea tinerei din Alba Iulia a fost descoperită de jurnalistul Valentin Șchiopu, de la Pressone.ro. Acesta a realizat un material cu tânăra, care nu și-a dezvăluit identitate, iar Valentin a numit-o simplu, E. 

E. s-a născut în Alba Iulia și a fost crescută de mama sa, care a muncit mai bine de 30 de ani, într-o fabrică din oraș. În urma cu 15 ani și-a luat inima în dinți și s-a dus la Cluj, la facultate, la Psihologie.

Nu a prins loc la cămin, iar anii studenției și i-a petrecut într-o chirie, alături de alte trei studente. După ce s-a angajat s-a mutat într-o altă chirie, singură de data aceasta. 

Anii au trecut, vremurile s-au mai schimbat, iar tânăra din Alba Iulia și-a luat un apartament prin programul Prima Casă. După lupte cu birocrația și mai apoi cu plata ratelor, E. a fost promovată la locul de muncă, iar în timp banii nu au mai fost o problemă. 

cameraapartamentE

Odată cu promovarea tânăra a început să se deplaseze mult prin țară, dar și prin străinătate, iar apartamentul luat prin credit a rămas gol și nelocuit. 

În vară, tânăra a făcut un lucru magic, a luat legătura cu reprezentații Casei Filip și le-a pus apartamentul la dispoziție. A trimis cheile prin poștă și a avut o singură dorință, biblioteca să nu fie sacrificată la reorganizarea spațiului. 

Află povestea completă a lui E., încercările prin care a trecut până să obțină creditul și ce se va întâmpla mai departe cu locuința, în articolul jurnalistului Valentin Schiopu, scris pentru Pressone.ro. 

CITEȘTE AICI: Povestea tinerei care și-a oferit apartamentul bolnavilor de cancer care vin la tratament în Cluj

sursă foto: Valetin Schiopu – Pressone.ro 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax