Connect with us
Publicitate

CUGIR

O tânără din Cugir a încins ringul de dans la ”Românii au Talent”. A luat patru de ”DA” cu un moment de salsa memorabil

Publicat

Simona Petric, o tânără de 35 de ani născută în Cugir, dar care în prezent locuiește în Puerto Rico a făcut adevărat spectacol pe scena Românii au Talent. Frumoasa roșcată a luat patru de ”DA” după ce a demonstrat că nu degeaba este singura dansatoare din lume care a câștigat trei competiții majore: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).  Simona l-a invitat la dans și pe Mihai Petre care a părut încântat de invitație și alături de care au făcut un moment exploziv.

Simona a spus că dansează de 29 de ani.”Mă bucur că ești fără partrener”, a spus Mihai Călinescu, care a completat că este foarte frumoasă.

Andra a remarcat că momentul dansatoarei ar fi fost mult mai reușit dacă ar fi avut partener și, de aici a mai fost doar un pas până când atât colegii din juriu, cât și publicul, au insistat ca Mihai Petre să fie partenerul dansatoarei. Așa că acesta i s-a alăturat pe scenă și au făcut câteva mișcări de salsa.simona petric

Cei doi s-au potrivit de minune și au ridicat sala în picioare. La sfârșit, cei doi s-au îmbrățișat și, în aplauzele publicului, Simona a părăsit scena cu patru de ”Da”. În timpul dansului s-a rănit la deget, după ce, din cauza mișcărilor bruște, i-a căzut o unghie.

Simona început să danseze la vârsta de 6 ani, obținând numeroase titluri naționale și internaționale la secțiunea dansuri de societate. La 14 ani, a continuat cu dansuri moderne și tematice.

Pasiunea pentru salsa a început în 2003, pe când locuia la București. Timp de patru ani, a fost coregrafă și dansatoare pentru trupa Mandinga. 

simona petric

În 2011, Simona s-a mutat în Puerto Rico, iar în august 2012 a fondat Sabor Ajeno Dance Academy, unde predă în prezent, scrie protv.ro.

„Încerc demult să revin în țară și să împărtășesc pasiunea mea cu românii mei dragi și, totodată, să-mi revăd familia. M-am mutat în Puerto Rico de 7 ani, iar ultima oara când am venit acasă a fost acum 5 ani.. Așa cum am menționat, anul trecut am trecut printr-o experiență pe care nu o doresc nimanui: Puerto Rico a fost devastat de uraganul Maria, au fost momente extrem de grele, în care nu am putut lua legătura cu familia… ideea e că datorită dansului am putut reveni la punctul de plutire pe plan emoțional, eu și toate persoanele care au venit la cursuri.

Pentru mine, dansul e mai mult decât o pasiune, e un stil de viață, e artă, e felul meu de a mă exprima, e un cumul de emoții care pot ajunge la inimile oamenilor și îi pot influența pozitiv… iar Românii au talent este locul perfect pentru a transmite acest mesaj și totodată e un nouă provocare pentru mine. ” a declarat Simona.

Sursa:PRO TV/ Românii au Talent

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax