Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără din Săsciori a câştigat „Ie, Românie” Transilvania. Raluca Marini, campioană la sfârnit porumbul

Publicat

YouTube video

Tânăra de 18 ani care a câştigat, în weekend, finala “Ie, Românie” – Transilvania, este din Săsciori şi a cochetat cu modellingul.

Raluca Marini va reprezenta regiunea ei în marea finală a show-ului, care va avea loc la București, potrivit A1,ro.

“Nu mă așteptam să câștig, pentru că în concurs au fost foarte multe fete frumoase și pricepute. Pentru mine, a fost o experiență extraordinară”, spune Raluca, pentru sursa citată.

Cele mai frumoase fete, dar și cei mai talentați localnici din comunele Căpâlna, Pianu, Săsciori și Săliște au participat, vineri seara, la acest eveniment, desfăşurat la Căminul cultural din Săsciori. Au fost descoperiţi de prezentatoarea tv Alina Pușcaș și coregraful Cornel Păsat, ajutoarele lui Mircea Radu, gazda show-ului, la această ediție.

Fetele au trecut prin mai multe probe. Au vorbit în rime, au defilat cu un miel în brațe, au dansat pe diferite stiluri alături de Andreea Bălan, au prezentat costume populare, au demonstrat că știu să facă tăiței de casă. Apoi, juriul și-a ales favoritele: Georgeta Petrașcu (18 ani), elevă din comuna Pianu, din echipa lui Cornel Păsat, și Raluca Marini (18 ani), elevă din comuna Săsciori, din echipa Alinei Pușcaș.

Câștigătoare a fost aleasă Raluca Marini, care a primit un premiu de 5.000 de lei și va veni la București, unde va reprezenta Transilvania în marea finală „Ie, Românie”.

Raluca a cochetat o perioadă cu modelingul, este pasionată de fotografie și o mare iubitoare de animale. De altfel, în gospodăria părinților se află trei căței, trei pisici, cinci papagali și o broască țestoasă. În finala de la Săsciori, a fost cea mai rapidă dintre cele șase finaliste la sfârnit porumbul.

Raluca Marini “Raluca e o fată frumoasă, cu trăsături simple, faine, înaltă, harnică. Poate fi și fata care face de mâncare, care poate ajuta în gospodărie, și poate să nască și trei-patru prunci, ca să ducă vița mai departe”, spune juratul Nicolai Tand cel care, alături de Andreea Bălan și Cosmin Seleși au ales câștigătoarea ediției.

De asemenea, cei trei jurați veniți special de la București, au desemnat și cea mai talentată localnică, Nicoleta Neagu (13 ani), din comuna Pianu, care a impresionat juriul cu un număr de contorsionism și a câștigat un premiu de 1.500 de lei.

În ultima săptămână a emisiunii “Ie, Românie”, în finala națională, juriul va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

sursa: a1.ro

surse foto: Facebook, a1.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax