Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără din Sebeş a rămas fără maşină, după ce a lăsat-o descuiată într-o parcare şi cu cheile în contact

Publicat

O tânără de 21 de ani din Sebeş a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, miercuri, la ora 20.00, i-a fost furat autoturismul parcat în faţa unui bloc pe strada Vânători din municipiu. Din cercetări, s-a desoperit că fata îşi lăsase maşina descuiată şi cu cheile în contact.

Imediat pupă sesizare, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, împreună cu patrula independentă de jandarmi din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş au identificat autoturismul pe str. Augustin Bena, în trafic, pe direcţia Sebeş – Orăştie.

S-a trecut la urmărirea autoturismului care, la un moment dat, a schimbat direcţia de mers pe str. Mircea cel Mare, a intrat în curtea Ocolului Silvic Sebeş, unde s-a răsturnat. În interiorul autoturismului a fost identificat N.R.C., de 21 de ani, din municipiul Hunedoara. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în jurul orelor 20.00, tânăra a lăsat autoturismul pornit în stradă, cu cheile în contact şi a intrat într-un salon de coafură, timp în care autoturismul a fost sustras de către N.R.C.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de N.R.C. a fost luată măsura reţinerii pe baza de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere cu o alcoolemie peste limita legală. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax