Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără născută în Alba Iulia, care a fost adoptată de o familie din SUA, își caută părinții biologici. Ce indicii are

Publicat

O tânără născută în Alba Iulia, care la vârsta de doi ani a fost adoptată de o familie din Ohio, Statele Unite ale Americii, își caută acum părinții biologici. 

Pentru a-i găsi, tânăra a apelat la pagina de Facebook: ”The never forgotten Romanian children”, pagină care are ca scop reuniunea copiilor adoptați cu părinții biologici. Până acum mai mulți tineri care și-au postat povestea pe pagina de Facebook și-au găsit părinții biologici.

Maria s-a născut în 4 februarie 1993, iar pe mama sa o cheama Crucița Ciurar, care locuia atunci fără forme legale în Teiuș, iar după ce fiica ei a fost adoptată femeia s-a mutat în Lugoj, alături de un bărbat, Adrian Cârpaci, a scris Maria în postarea sa.

” Salutări din Ohio, SUA

Numele meu românesc a fost Ciurar Maria, m-am născut în municipiul Alba Iiulia la data de 4 Februarie 1993. La vârsta de doi ani, am fost adoptată de o familie minunată, dar dorința mea a fost întotdeauna să-mi cunosc și rădăcinile românești. Așadar, sunt în căutarea mamei mele biologice, pe atunci numită Ciurar Crucița.

La nașterea mea, Crucița locuia fără forme legale, în orașul TEIUȘ apoi după adopție, în Lugoj, fiind în concubinaj cu Adrian Cârpaci. Apelez cu multă speranță la rețelele de socializare și această pagină dedicată copiilor adoptați din România, poate aici, cu ajutorul tuturor, voi reuși și să-mi găsesc familia biologică. Vă rog din suflet să-mi distribuiți foarte mult anunțul. Apreciez enorm de mult ajutorul vostru!”, a precizat tânăra care s-a născut în Alba Iulia.

Săptămânal mai multe persoane care au fost adoptate din România în anii 1990 își postează povestea și dorința de a-și găsi părinții biologici. Au existat foarte multe cazuri în care aceștia au reușit să îi găsească și chiar să îi întâlnească, după ce au fost ajutați de persoanele care au văzut postarea pe pagina de Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax