Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără polițistă din Alba, eroină în Satu Mare. A salvat un sinucigaș de la moarte

Publicat

politie tanara alba

Daniela Macarie, o tânără polițistă din județul Alba, dar care activează departe de casă, în județul Satu Mare, a salvat în noaptea de marți spre miercuri un om de la moarte. 

Mai exact, în timpul unei misiuni, în comuna Băbășești din județul Satu Mare, tânăra a reușit să dea jos un bărbat care s-a spânzurat de un copac. Cu mâinile goale tânăra polițistă a desfăcut nodul de la ștreang și cu ajutorul unui cetățean a reușit să îl dea jos pe sinucigaș. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, un echipaj de poliţie a fost solicitat în localitatea Băbăşeşti în cazul unui bărbat, de 32 de ani, care ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Patrula de siguranţă publică, formată din tinerele polițiste Daniela Macarie și Adina Irimie, din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare, au ajuns în localitatea Băbăşeşti, în curtea unei locuinţe, unde au identificat un bărbat, de 32 de ani, care prezenta răni în zona capului, stabilind faptul că i-au fost provocate de un alt bărbat, de 46 de ani, care locuia cu acesta în respectiva locuinţă.

La scurt timp, poliţiştii au fost alertaţi despre faptul că bărbatul de 46 de ani încearcă să se spânzure în grădina imobilului unde se aflau.

Agent de poliţie Daniela Macarie a alergat în grădina imobilului, unde l-a găsit pe acesta spânzurat cu o funie de un copac. Bărbatul prezenta semne vitale.

Ea a desfăcut nodul funiei cu mâinile şi, cu ajutorul unui cetăţean, a reuşit să îl coboare pe bărbat, precizează IPJ Satu Mare, notează AGERPRES.

Agentul de poliţie Daniela Macarie este din județul Alba, sat Poiu, comuna Bistra și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Turulung, din anul 2017, an în care a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.

sursă foto: presasm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax