Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tricicletă: Motivul pentru care o femeie din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. De unde a sustras-o

Publicat

O femeie de 35 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru furt, după ce a sustras din fața unui bloc din oraș o tricicletă. 

Furtul a fost sesizat de către o femeie, care a spus că a lăsat tricicleta fiului nesupravegheată, iar aceasta a dispărut. Fapta a fost comunicată de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă transmis în data de 4 ianuarie 2023. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 ianuarie 2023, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat o femeie de 35 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza aceleiași zile.

Din primele cercetări a rezultat că femeia ar fi profitat de faptul că reclamanta ar fi lăsat tricicleta fiului său nesupravegheată, în fața unui bloc din oraș și ar fi sustras-o.

Tricicleta a fost recuperată și restituită persoanei păgubite, iar față de persoana care ar fi sustras-o, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax