Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oale și tigăi în valoare de 7.540 de lei, confiscate de polițiştii din Cîmpeni. Comercianții nu aveau autorizație și actele de proveniență a mărfii

Publicat

Un grup de 11 bărbați din județele Cluj și Mureș au fost prinși de polițiști în timp ce comercializau, în Cîmpeni, tigăi şi seturi de oale, fără a deţine autorizaţie şi documente legale de provenienţă a mărfii. Produsele au fost confiscate, iar suspecții au fost sancționați contravențional.

Joi, 14 februarie, poliţiştii de investigare a fraudelor împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni, au depistat 11 persoane din municipiul Dej, judeţul Cluj şi Reghin, judeţul Mureş, care comercializau, pe raza orașului Câmpeni, tigăi şi seturi de oale, fără a deţine autorizaţie şi documente legale de provenienţă a mărfii.

Faţă de cei 11 au fost luate a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr.12/1990, iar cele 83 de tigăi şi 36 de oale, în valoare de 7.540 lei, au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax