Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Oameni pentru oameni: Gestul nobil al unei familii din Șpring, mutată în SUA. Ce au hotărât să facă cu casa părintească

Publicat

Memoria unei femei din satul Vingard va rămâne mereu vie printre locuitorii comunei, datorită unui gest altruist. Este vorba despre familia Zătreanu, care au dat Primăriei Șpring casa părintească pentru a fi folosită în scop social. 

Mai exact, casa a aparținut Anei Morărescu, care s-a stins din viață în 2020, iar urmașii săi au dat în folosința Primăriei locația. 

Este vorba despre Carmen și Daniel Zătreanu. Aceștia s-au oferit să dea în folosință Primăriei Șpring, cu titlu gratuit, casa părintească din satul Vingard ce a aparținut mamei.

Primarul din Șpring, Iulia Stănilă, a împărtășit povestea celor doi și gestul pe care aceștia l-au făcut către comunitate.

”Au făcut acest gest nobil pentru a fi folosită în scop social, pentru oamenii din satul Vingard, în numele mamei.

Deși sunt stabiliți în SUA de peste 40 de ani, nu au renunțat la casa lor de suflet, ba din contră, au renovat-o si au întreținut-o de la distanță, doar de dragul mamei, al locului si al amintirilor din copilărie, iar acum o cedează spre binele comunității.

Am avut norocul să o cunosc și să îi fiu aproape doamnei Ana Morărescu, vreme de 4 ani, în București, în perioada în care am locuit acolo.

O femeie care m-a iubit și m-a ocrotit cu o gingășie de nedescris, ca și pe proprii nepoți.

În 2020 s-a stins, dar acum a lăsat în urmă ceva pentru oameni, în satul sufletului ei, Vingard, de care ii era atât de dor si de care îi povesteam cu drag de câte ori mă întorceam de acasă.

Mulțumesc din suflet pentru încredere, Carmen Zatreanu! Tanti Ani ar fi mândră de gestul tău și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am cunoscut oameni ca voi, oameni extraordinari care vin in sprijinul altor oameni!

Mulțumesc și în numele cetățenilor din satul Vingard, care vor fi consultați în condiții decente, până când reușim să obținem fonduri pentru reabilitarea cabinetului vechi.

Dumnezeu să vă întoarcă binele înzecit!”, a scris Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax