Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Garda Financiară a declanșat mai multe acţiuni de combatere a exportului ilegal de lemn

pol

Publicat

Oamenii legii continuă acţiunile de combatere a acitvităţilor ilegale de export al materialului lemnos, iar, de această dată, au fost vizaţi agenţii economici de pe raza municipiului Sebeş şi oraşului Cugir.

Vineri, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Serviciului Ordine Publică, în colaborare cu comisari ai Gărzii Financiare – Secţia Alba, ai Gărzii Naţionale de Mediu Alba, inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi tehnicieni silvici din cadrul Direcţiei Silvice Alba au confiscat 14,408 metri cubi de cherestea, în valoare de 4.800 lei.

În cadrul acţiunii, au fost verificaţi doi agenţi economici, a fost constatată o infracţiune de evaziune fiscală şi au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.500 de lei. Demersurile poliţiştilor de combatere a exportului ilegal cu lemn vor continua şi în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax