Connect with us
Publicitate

AIUD

Oana Badea, primul primar din Alba care critică alianța cu PSD: Dragă leadership PNL, câtă umilință trebuie să mai înghițim?

Publicat

Primarul din Aiud, Oana Badea, este prima reprezentantă a PNL Alba care critică public asocierea partidului din care face parte, cu PSD. 

Într-o postare pe contul ei de Facebook, acasta adresează un msaj conducerii partidului:

”Grindeanu, PSD: „N-am dat un vot pentru Marcel Ciolacu să fie premier peste un an jumătate. Noi nu avem nevoie de terapii de grup, nu suntem la Alcoolicii Anonimi.”

Dragă leadership PNL, de ce accepți un asemenea discurs public? De ce? Câtă umilință trebuie să mai înghițim, totuși?”

Aceasta a declarat pentru Alba24 că organizația pe care o reprezintă a optat pentru continuarea colaborării cu USR. ”Înțeleg că am fost în minoritate, dar organizația Aiud a păstrat decența și a păstrat mandatul pe care ni l-au dat alegătorii” a spus aceasta.

”Oamenii care îți dau votul te ascultă înainte. Ne-au ascultat și nu putem să o cotim acum. Nu pot să nu spun public asta, chiar dacă sunt în minoritate. Mă aștept la mai multă bărbăție în politică” a adăugat Oana Badea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 18.11.2021 at 12:24

    Stimata doamna, care crezi ca un an vechime in meserie reprezinta expertiza,aici iti dau dreptate, si ma mir ca mai sunt unii PNL-isti care chiar exprima ce gandesc.

  2. CO-PILU

    joi, 18.11.2021 at 16:41

    Nu va mirati…am fost asa de curiozitate odata la o sedinta PNL! Semana leit cu cele de pe vremea lui Ceasca!Imi inchipui cum e la PSD :)Vai si amar de tzara asta .Politicieni fara pic de ONOARE SI RESPONSABILITATE. Acolo se situeaza si USR din pacate. Solutii….nu prea avem pentru ca le cam lipseste caracterul!

  3. Rusinea

    vineri, 19.11.2021 at 08:18

    La nici unul din partidele sfintei treimi, nu se mai face nici o ședinta cu membrii, de rusine ! Le vin ordine de sus, de la ,,Kotrocengh,, si atat ! Romani, uitati de partide, nu mai iesiti sa votati degeaba, sau daca o faceti in drum spre bodega, votati doar independentii ! Unii scuipa unde pupau si invers, doar pt imagine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax