Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oana Badea şi Andreea Paul Vass lansează, la Aiud, o carte despre forţa politică a femeilor

Publicat

Secretarul general al Organizaţiei de Femei a PDL, aiudeanca Oana Badea și prim-vicepreşedintele aceleiaşi organizaţii, Andreea Paul Vass vor fi sâmbătă, 3 martie 2012, la Aiud. Acestea vor lansa volumul „Forţa politică a femeilor”, la Salon „Georgia”, din oraş, începând cu ora 11.00.

”Volumul pe care îl lansăm cuprinde o serie de mărturii, gânduri pe care femeile implicate în viața politică le-au exprimat, la inițiativa coordonatorului, Andreea Paul Vass.Volumul a fost lansat în multe locuri, a intrat în casele multora, dar vine și la Aiud, pentru că Aiudul are câteva femei puternice, să recunoaștem”, a precizat Oana Badea.

Recenzorul volumului va fi Oliviu Socaciu, printre invitați numărându-se rectorul Universității ”1 Decembrie” Alba Iulia, prof.univ. dr. Daniel Breaz.

Oana Badea a adăugat că invitația este deschisă tuturor celor care vor să fie parte la o dezbatere legată de reprezentativitatea femeii în politică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mia

    duminică, 04.03.2012 at 10:44

    DOAMNE l-a adus si pe ,*******, DE OLTEANU dupa ea ,mai lipsea NUTI si era TRUPA aproape complecta ,O INTREBARE CARTEA ERA DESPRE CIUMETI?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax